top of page
Som empresa acreditada per gestionar l'assignació estatal en formació empresarial

Dissenyem el pla de formació a mida per la teva empresa i gestionem els tràmits perquè tot entri dins la vostra bonificació anual.

1

Estudiem el cas de la vostra empresa

Analitzem les vostres necessitats empresarials segons els objectius que tingueu a curt, mitjà i llarg termini: millora en la productivitat, millora en la gestió de projectes, millora en l'atenció al client, internacionalització, etc.

2

Mirem quin crèdit en formació teniu assignat anualment

Un cop elaborat el vostre pla de formació i dissenyada la vostra acció formativa segons el crèdit anual de què disposa la vostra empresa, iniciem els tràmits perquè la formació als vostres treballadors estigui totalment bonificada.

3

Ens encarreguem de tota la gestió

Ens encarreguem de la gestió administrativa perquè l'acció formativa als vostres treballadors quedi bonificada, ens encarreguem de la comunicació de la formació als empleats que la rebin  (inici, final, etc) i preparem la documentació amb el tancament de cada acció.    

Profesor sonriente

La nostra gestió també és bonificable

Fòrum d'Activitats * Formació Activa som empresa organitzadora de formació empresarial i estem acreditats per FUNDAE. Això vol dir que la nostra gestió tampoc suposa una despesa extra per l'empresa.

Els nostres clients tan sols han de decidir quina és la formació que va millor als seus equips de treball, de la resta ens n'ocupem nosaltres.

Totes les empreses amb treballadors tenen un crèdit anual per formació

Totes les empreses amb treballadors al règim general de la Seguretat Social disposen d'un crèdit perquè els seus assalariats rebin formació. Es tracta d'una assignació anual i només es pot emprar en formació pels treballadors. Si el crèdit no es fa servir es perd. Nosaltres ens encarreguem de tots els tràmits perquè l'empresa aprofiti la seva assignació anual i perquè el pla de formació li suposi cost zero. 

Socios comerciales locales
Recepcionista

El crèdit anual per formació als treballadors el regula FUNDAE

L'assignació anual del crèdit de formació a les empreses el regula la Fundación estatal para la formación en el empleo (FUNDAE).

Disposen d'aquest crèdit totes les empreses que tenen, almenys, un treballador al règimen general de la Seguretat Social (els treballadors autònoms en queden exclosos)

bottom of page