top of page

Els 4 softwares d’RH més utilitzats a les empreses: per què serveixen, qui ho necessita i característiques principals

Un software d’RH és una eina digital creada per facilitar els processos d’integració, monitoratge i gestió de persones en una empresa


1- Bizneo


Què ofereix:

Es presenta com un programari de recursos humans “tot en un”. La seva principal bandera és que “permet a les empreses mantenir el control total de la seva plantilla des d'un mateix lloc”. Les seves funcions van des de la gestió de talent i l'administració de personal fins a la creació de fluxos de treball i avaluació de l'ambient laboral. L’objectiu amb tot plegat és suposar un estalvi de costos als seus usuaris, permetre la centralització de la informació i l’automatització de processos de tota mena.


A qui va dirigit:

A empreses amb una plantilla àmplia que requereix seguiment puntual. També és un programari molt adient per empreses que volen acompanyar els seus treballadors i treballadores des de la seva integració a l’empresa.


Característiques:

Dissenya processos de selecció predictius, basats en dades.

Compta amb un portal de formació que permet als treballadors i treballadores accedir a cursos de desenvolupament formatiu.

Genera enquestes des de la mateixa plataforma per conèixer la perspectiva dels empleats.

Té un canal ètic de denúncies perquè no passi per alt cap incidència, ni operativa ni de convivència a la feina.


Web:



2- Factorial


Definició:

Aquesta solució busca que les empreses automatitzin processos i prenguin decisions basades en dades, però posa l’accent del seu valor diferenciador en un enfocament “humà”. El seu cavall de batalla és facilitar que “els empleats tinguin una millor experiència de treball i donin el millor d’ells mateixos per assolir els seus objectius”.


A qui va dirigit:

A les empreses que volen centralitzar tots els processos, des del procés de selecció fins al pagament de les nòmines.


Característiques:

Conté eines de monitoratge d'exercici, com ara el control d'assistència o la gestió de torns i permisos.

Automatitza processos de selecció amb proves integrades i filtratge de candidats.

Té una funció de lliurament i signatura electrònica de factures de pagament i de contractes d’integració.

Inclou una eina de gestió de despeses.


Web:



3- Odoo


Definició:

Aquesta plataforma destaca per la seva simplicitat, funcionalitat i potència per automatitzar tasques. Amb un enfocament modular, Odoo ofereix diferents solucions per resoldre problemes diversos de la gestió de persones: procés de selecció, monitoratge de personal, valoració de l'exercici o seguiment als empleats. El paquet complet inclou utilitats per la selecció de personal, avaluació de tasques, control de despeses, gestió de permisos o registre d'assistències, entre d’altres.


A qui va dirigit:

Especialment a les empreses que només necessiten automatitzar alguns processos de gestió.


Característiques:

Compta amb una xarxa social corporativa pròpia perquè els treballadors i treballadores puguin estar en contacte.

Incorpora un portal de seguiment amb un enfocament de caire lúdic.

Les seves eines són integratives, de manera que s’hi poden vincular les altres plataformes que els responsables de recursos humans fan servir en el seu dia a dia.

Té un portal de seguiment d'ofertes de feina amb automatització en el filtratge de candidats i qualificació de perfils.


Web:



4- Oracle HCM


Definició:

Oracle Cloud HCM és una eina al núvol dissenyada per facilitar els processos de gestió de plantilles de grans empreses amb presència global. El seu propòsit és centralitzar la informació perquè les empreses tinguin actualitzades les dades i l'exercici de cada treballador i treballadora en temps real. Ofereix la possibilitat de gestionar els fluxos de treball de les empreses i designar tasques específiques als empleats. També pretén ser una eina de control de pagaments i finances.


A qui va dirigit:

A empreses amb presència internacional. Ofereix suport a més de 200 països, sota els marcs normatius de cada cas.


Característiques:

La plataforma d'autoservei permet triar les seves prestacions i inscriure-s’hi als programes que calguin.

El motor d'analítica inclou funcionalitats predictives per avaluar la retenció del talent i la rotació de personal.

Compta amb un espai dirigit a gerents per la planificació de treball col·laboratiu.

Conté activitats i concursos adreçat als treballadors i treballadores, que pretenen incidir de manera positiva en la moral dels equips de treball.


Web:



La formació per poder treure tot el suc a un software d’RH pot suposar-li cost zero a l’empresa


Això s’aconsegueix amb la formació adequada als encarregats de la gestió de persones a l’empresa, ja siguin petites, mitjanes, micro o grans companyies. Totes les empreses amb treballadors en nòmina tenen un crèdit anual per realitzar accions formatives. Si el crèdit no es fa servir es perd.

Des de Fòrum d’Activitats ens encarreguem de tots els tràmits perquè l'empresa aprofiti la seva assignació anual i perquè el pla de formació li suposi cost zero.


Si vols saber quin és el crèdit anual del que disposa la teva empresa, omple el següent formulari i te n’informarem amb molt de gust



bottom of page