top of page

Formació bonificable en entorns naturals, la innovadora proposta del nostre nou partner

Des de Fòrum d’Activitats ens encarreguem de tots els tràmits perquè els programes formatius a la natura suposin cost zero


Experientia”, una entitat sense ànim de lucre que fusiona formació contínua amb aventura a la natura


Experientia” es defineix com “una entitat petita amb un gran propòsit, acompanyar les persones en el seu procés de creixement personal a través de l’experiència i la natura”. A la pràctica, dissenyen programes de benestar i formació a mida pel desenvolupament de les soft-skills dels equips de treball. Ho fan en jornades d’un sol dia o en processos més llargs.


Desenvolupen activitats a la natura i en entorns d’aventura basades en dinàmiques i reptes grupals. Compten amb un equip de psicòlegs i guies d’aventura propis amb l’objectiu que tot el que s’aprengui durant les formacions sigui quelcom profitós i pràctic tant per la oficina com per la vida quotidiana.


Les aventures que es duen a terme durant les formacions d’“Experientia” poden anar des del caiac de mar a la Costa Brava, senderisme a La Garrotxa, vies ferrades a Girona o escalada al Parc Natural dels Ports.


Experientia” és una entitat sense ànim de lucre. Destinen tots els seus beneficis a programes de teràpia a la natura per joves sense recursos o amb risc d’exclusió social. En aquest sentit, col·laboren amb diverses fundacions i hospitals.




Es fomenta la motivació interna al canvi durant les formacions


Els participants als programes formatius d’Experientia” prenen les seves pròpies decisions i escullen de quina manera s’hi volen implicar. D’aquesta manera es pretén fomentar la motivació interna al canvi.


A partir de les vivències es facilita un procés de reflexió perquè els equips de talent de l’empresa puguin transferir els aprenentatges al seu dia a dia. Tanmateix es reforcen processos terapèutics com ara: la superació personal, l’autoconfiança i la responsabilitat.


Des de Fòrum d’Activitats ens encarreguem de tots els tràmits perquè el vostre programa formatiu amb “Experientia” us suposi cost zero


Tots els programes formatius d’“Experientia”, tant els més relaxats als entorns naturals com els d’aventura, són 100% bonificables. Això vol dir que poden suposar cost zero per l’empresa. Com a partners de Fòrum d’Activitats, nosaltres ens encarreguem de totes les gestions per aprofitar la bonificació anual en aquest tipus de formacions.



Totes les empreses amb treballadors en nòmina tenen un crèdit per realitzar accions formatives


Totes les empreses amb treballadors al règim general de la Seguretat Social disposen d'un crèdit perquè els seus assalariats rebin formació. Es tracta d'una assignació anual i només es pot emprar en formació per treballadors. Si el crèdit no es fa servir es perd. Des de Fòrum d’Activitats ens encarreguem de tots els tràmits perquè l'empresa aprofiti la seva assignació anual i perquè el pla de formació li suposi cost zero.


Si vols saber quin és el crèdit anual del que disposa la teva empresa, omple el següent formulari i te n’informarem amb molt de gust:



bottom of page